Chalet type Bongerd Chalet type Rietgans Locatie van beide parken in Giethoorn Chalets aan het water met ligplaats voor de boot Financiering en rendement Brochure aanvragen Afspraak maken

Vakantiehuisjes Giethoorn

Luxe vakantiehuisjes in Giethoorn vindt u in Waterpark Brederwiede en Park Kroondomein. Deze vakantiehuisjes nabij Giethoorn staan op een van de mooiste plekjes van het dorp. Onze vakantiehuisjes dichtbij Giethoorn zijn direct gelegen aan het Bovenwijde meer of aan een van de grachtjes. Bij alle vakantiehuisjes vlakbij Giethoorn is een ligplaats voor de boot. Zo kunt u met mooi weer gelijk een vaartochtje maken over het meer.

Zeer comfortabele vakantiehuisjes in Giethoorn

Onze vakantiehuisjes in Giethoorn staan in twee luxe parken, waar u tal van voorzieningen vindt. In de vakantiehuisjes nabij Giethoorn vindt u heel veel comfort, zoals moderne badkamers, compleet ingerichte keuken, slaapkamers met genoeg kastruimte, een terras, eigen tuin, vloerverwarming, televisie, telefoon en internet. U kunt hier dus in alle seizoenen genieten van een heerlijke vakantie of een weekendje weg. De parken waar u de vakantiehuisjes vlakbij Giethoorn vindt, bieden u geweldige mogelijkheden voor recreatie in alle seizoenen. In de zomer kunt u hier activiteiten op of rond het water ondernemen of een van de terrasjes in Giethoorn opzoeken. Winters Giethoorn is werkelijk prachtig. Het dorp en de natuur veranderen dan in een witte wereld met sneeuw- en ijspret, zoals schaatstochten. Kortom, onze vakantiehuisjes in Giethoorn, bieden u uitstekende perspectieven.

Contact

Bent u ook benieuwd naar onze vakantiehuisjes in Giethoorn? Dan kunt u ons altijd even bellen voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak. Zo kunt u een van onze vakantiehuisjes nabij Giethoorn komen bekijken. Ook kunt u via onze website een brochure downloaden met meer informatie over onze parken en de vakantiehuisjes dichtbij Giethoorn. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar via 06 – 535 63 109 of naar 0521 - 345 889 of stuur een mail naar info@kroondomeingiethoorn.nl.

Interessant? Deel deze pagina

Disclaimer
Ontwerp & realisatie website en brochure