Museum in Giethoorn

4 Resultaten

Museumboerderij 't Olde Maat Uus DoenvtrbMuseum

Het is bewaard gebleven, 100 jaar wonen en werken in het prachtige waterdorp Giethoorn. 't Olde Maat Uus is een museum(boerderij) die de bezoekers laat ontdekken wat een boerenleven in Giethoorn rond 1900 inhoudt en de geschiedenis van het gebied. Verder zijn er exposities van oude ambachten zoals turfsteken, punterbouwen en rietdekken.

Het oudste Museum van Giethoorn

In het hart van 't pittoreske Giethoorn loopt u over een sfeervol bruggetje zó het oudste museum van Giethoorn binnen: Museum 'De Oude Aarde'. Al sinds 1969 dé inspirerende thuisplaats voor één van Nederlands mooiste collectie mineralen en fossielen, verzameld uit de moederschoot der aarde. Komt u binnenkort eens kijken? Een stééngoed idee!

MTN-Giethoorn

Laat u verrassen in de 'Stenenhoeve' MTN-Giethoorn, een levendig bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van edelstenen, sinds 1998 gevestigd aan de Kanaaldijk te Giethoorn. In het menu, aan de linkerkant van deze site, kunt u bekijken wat MTN-Giethoorn u te bieden heeft.

Histomobil

Voor familiedag en bedrijfsuitje. HistoMobil is een unieke locatie voor leuk uitje of feest. Met vele activiteiten, speeltuin en een automuseum. Gelegen tussen Giethoorn en DWarsgracht aan het water met verschillende zalen. Voor BBQ of pannenkoekenbuffet in combinatie met golfspel. Vele binnen en buiten activiteiten.