Op een van de mooiste plekjes in het dorp Giethoorn
Vakantie aan het water...
Op een van de mooiste plekjes in het dorp Giethoorn
Vakantie aan het water...
Op een van de mooiste plekjes in het dorp Giethoorn...

Omgeving

5 Resultaten

Aquabubble in Giethoorn

De aquabubble is een doorzichtige bal met een diameter van zo'n twee meter. Via een opening kunt u in de bal stappen waarna deze wordt afgesloten door middel van een waterdichte rits. Vervolgens wordt de bal vol lucht geblazen en gaat u het water op. Probeer nu maar eens te blijven staan!

Boogschieten in Giethoorn

Op veel locaties in Giethoorn kunt u in kleiner en groter gezelschap onderling de strijd aangaan met de pijl en boog. Nadat iedereen de nodige uitleg heeft gekregen van een instruceur kan de wedstrijd beginnen. Wie is de Robin Hood in uw gezelschap?

Fietsen in Giethoorn

Bij een Fietsservicepunt kunt u met behulp van de ANWB Fietsservicebox eenvoudige reparaties aan uw fiets zelf uitvoeren. Op steeds meer locaties kunt u ook uw elektrische fiets opladen. Uiteraard is er vaak ook gelegenheid voor een versnapering en een toilet aanwezig.

Mini- of Midgetgolf in Giethoorn

Tiger Woods in Giethoorn? Die kans is natuurlijk altijd aanwezig, maar niet op een 18-holes golfbaan. De fanatieke golfer in uw gezelschap kan zich echter prima bewijzen op één van de midgetgolf- of minigolf-banen.

Surfen in Giethoorn

Een plank huren, les nemen of surfstrandjes vinden? Een surfplank huren, of surflessen nemen. Informeer eens bij onderstaande bedrijven.